ویدیوهای آموزشی رایگان

مقالات

اجتماعی

مهندس آنا آخوندی درگذشت

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان و دانش...

در سوگ پروفسور آلماز یاز بردیف

در سوگ پروفسور آلماز یاز بردیف به گزارش خبرنگار پایگاه...

گفت‌وگوی جالب با احسان دانش‌دوست

گفت‌وگوی جالب با احسان دانش‌دوست به گزارش پایگاه اطلاع رسانی...

طلای جهانی اختراعات ۲۰۲۳ کانادا توسط جوان ترکمن، آشور قلیچی کسب شد

طلای جهانی اختراعات ۲۰۲۳ کانادا توسط جوان ترکمن، آشور...

افتتاح شهری هوشمند در ترکمنستان به افتخار بردی‌محمدوف

افتتاح شهری هوشمند در ترکمنستان به افتخار بردی‌محمدوف ترکمنستان یک...

زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش‌ و پرورش

دیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش از اعلام نتایج اولیه آزمون استخدامی در ۱۰ دی ماه خبر داد و گفت: سعی می‌کنیم دوره‌های آموزشی پذیرفته‌شدگان از بهمن آغاز شود و تا تابستان ادامه داشته باشد تا بتوانیم معلمان جدید را مهرماه به مدارس اعزام کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان ترکمن به نقل از ایسنا، یارمحمد حسین‌بر درباره زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌هایی اجرایی از جمله آموزش و پرورش اظهار کرد: این آزمون ۳۰ آبان ماه سال جاری برگزار شد و سهمیه آموزش و پرورش ۱۸ هزار و ۹۳ نفر بود.

وی افزود: جزئیات اعلام نتایج آزمون استخدامی از سوی سازمان سنجش که برگزار کننده بوده اعلام می‌شود. طبق اعلام سازمان سنجش نتایج اولیه ۱۰ دی ماه  اعلام می‌شود.

دانلود سوالات مصاحبه گزینش آموزش و پرورش

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ما دو برابر ظرفیت را به مصاحبه دعوت و طی یک ماه فرایند بررسی مستندات و مدارک را انجام خواهیم داد گفت: پس از آن نتایج مصاحبه به سازمان سنجش ارائه و نتایج نهایی اعلام می‌شود.

حسین‌بر افزود: سعی می‌کنیم دوره‌های آموزشی پذیرفته‌شدگان از بهمن آغاز شود و تا تابستان ادامه داشته باشد تا بتوانیم معلمان جدید را مهرماه به مدارس اعزام کنیم.

وی همچنین درباره سرانجام پیگیری‌ها برای اعمال مدرک دوم فرهنگیان در احکام شان اظهار کرد: سازمان امور اداری استخدامی بخشنامه‌ای را به همه دستگاه‌های اجرایی ارسال کرده و آنها را موظف کرده که فقط مدرک یک مقطع تحصیلی را بپذیرند. بنابراین اعمال مدرک دوم و سوم جزو محدودیت‌های قانونی است.

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: پیگیری‌های زیادی از سوی ما صورت گرفته و چهار نامه با امضای وزیر به سازمان اداری استخدامی ارسال شده تا آموزش و پرورش که ماهیت سازمانی یادگیرنده دارد، از این قانون مستثنی شود؛ اخیرا هم در مجلس مباحثی مطرح  شده و در حال پیگیری است.

دانلود سوالات مصاحبه علمی استخدامی اموزش و پرورش